reklama@mix.lv

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Tirgū laisti pilnīgi jaunas tehnoloģijas LED krāsainie printeri*
Publicēts 27. novembrī, 2009.
Brother tirgū laidis jaunas tehnoloģijas LED tipa krāsainos printerus, kas Eiropā pilnībā pieejami būs līdz decembra beigām. Galvenās jauno printeru priekšrocības ir kompaktums, vienkāršāks mehānisms un palielināts drukāšanas ātrums, saglabājot augstāko izdrukas kvalitāti.

 

Jaunā LED tehnoloģija atšķiras no ierastās lāzera drukāšanas tehnoloģijas, pirmkārt, jau ar tā tehnoloģijas uzbūvi. LED printeros tiek izmantotas vairāk kā 2,5 tūkstoši atšķirīgas diodes, no kurām katra ir atbildīga par noteiktu laukumu un, attēla drukāšanas laikā attiecīgi ieslēdzas vai izslēdzas. LED printeros nav nepieciešami lāzera printeru optika un citas mehāniskās ierīces, kas padara LED printerus vienkāršākus, līdz ar to lētākus iegādes un ekspluatācijas laikā, kā arī tie ir mazāk pakļauti iespējamiem bojājumiem.

Kompānija Brother piedāvā piecus dažādus jaunās paaudzes LED printerus, kas visi tuvāko nedēļu laikā būs pieejami arī Latvijā. Plašākai sabiedrībai pieejamo tehnoloģiju skaitā ietilpst printeri HL-3040CN un HL-3070CW, multifunkcionālā iekārta (print/scan/copy) DCP-9010CN, kā arī multifunkcionālās iekārtas (print/scan/copy/fax) MFC-9120CN un MFC-9320CW.

“Jauno tehnoloģiju pieejamība Latvijā vēlreiz apliecina mūsu valsts kā tehniski augsti attīstītas valsts statusu, kas nepārtraukti seko līdz jaunākajām attīstības tendencēm un izvērtējot ekonomiskos ieguvumus ātri adaptējas jauniem piedāvājumiem. Uzskatu, ka arī jaunā LED tehnoloģija ātri iekaros savu vietu ikvienā birojā un mājsaimniecībā, kuras īpašniekiem svarīga ir kvalitāte un ekonomija,” norāda SIA "Sonika" valdes loceklis Egīls Druseiks.

Jaunās tehnoloģijas printeri un multifunkcionālās iekārtas ir piemērotas lietošanā mazos un vidējos uzņēmumos, kā arī mājās, kur ir ierobežota platība, jo kompaktās uzbūves dēļ tas aizņem ļoti maz vietas. LED printerus iesaka izvēlēties lietotājiem, kuriem svarīga ir ātras un kvalitatīvas drukas iespējas. Brother LED printeri drukā līdz pat 16 gan melnbaltas, gan krāsainas izdrukas minūtē, un tam ir ietilpīga papīra uzglabāšanas vieta, kas ļauj īsā laikā radīt lielu skaitu kvalitatīvu izdruku. Printeriem pieejama arī Wireless tehnoloģija, kas ļauj bez vadu palīdzības printeri uzreiz izmantot līdz pat 10 tīklā esošiem datoriem.

* Šī ir apmaksāta informācija 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: