reklama@mix.lv

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Pieaug pieprasījums pēc hidroabrazīvās griešanas pakalpojumiem*
Publicēts 10. jūlijā, 2009.
Kā liecina uzņēmuma “LAC serviss” pakalpojumu šī gada pirmo sešu mēnešu pārdošanas apjomi un potenciālo klientu aktivitāte, arī Latvijā cilvēki arvien vairāk izvēlas hidroabrazīvās griešanas pakalpojumus, novērtējot tās priekšrocības, salīdzinot ar citu griešanas veidu iespējām, informē "LAC serviss" valdes loceklis Uģis Lauzējs.

Hidrobrazīvās griešanas pakalpojumus pārsvarā izvēlas uzņēmumi un ražotnes, kurām nepieciešams griezt ļoti biezus, līdz pat 100 mm un vairāk, priekšmetus, taču pasaulē un arī Latvijā šobrīd arvien lielāku popularitāti gūst arī plānāku, dažādu formu un rakursu griezumi, ko citādi veikt izmaksā dārgi vai vispār nav iespējams. Hidroabrazīvās griešanas laikā uz virsmu iedarbojas spēcīga ūdens strūkla, ko iespējams ļoti precīzi vadīt.

Latvijas un Eiropas lielie ražotāji jau iepazinušies ar “LAC serviss” piedāvājumu, ko iespējams nodrošināt, pateicoties nesen iegādātajai jaunajai griešanas iekārtai, un šobrīd pieprasījums turpina pieaugt. Ar jaunās iekārtas palīdzību iespējams griezt visdažādākos materiālus, sākot ar plastmasu, papīru, koku un beidzot ar akmeni, metālu, marmoru un citiem materiāliem, veidojot dažādas formas un griezuma virsmas.

“Pieprasījuma pieaugumu varētu skaidrot ar iedzīvotāju izpratnes, ekonomijas un informētības pieaugumu. Ar hidroabrazīvās griešanas palīdzību iespējams veikt visa veida formas dažādos materiālos vienuviet, ietaupot laiku un izmaksas. Ārvalstīs šīs griešanas veids izpelnījies atzinību jau iepriekš, kas liek domāt, ka arī Latvija attīstās un seko ārvalstu piemēram,” norāda “LAC serviss” izpilddirektors Uģis Lauzējs.

Pēdējā laikā pieaudzis arī pieprasījums pēc dažādu biznesa dāvanu, suvenīru izveides. Tā, piemēram, “LAC serviss” veidojis balvu, kas tika pasniegta “TTT” dāmu basketbola kluba simpātijai Anetei Jēkabsonei – Žogotai šī gada Eiropas basketbola čempionāta noslēgumā.

 

* Šī ir apmaksāta informācija 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: