reklama@mix.lv

Arhīvs
Maijs, 2024
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
LiiR: Videi draudzīgai saimniekošanai uzņēmumi pievērš arvien lielāku uzmanību*
Publicēts 12. augustā, 2009.
Kā liecina tirgus tendences, uzņēmumi un privātpersonas Latvijā daudz vairāk nekā iepriekš sākuši pievērst uzmanību ekoloģiskai un videi draudzīgai saimniekošanai, arī izvēloties uzkopšanas pakalpojumus.

“Arvien biežāk viens no pirmajiem jautājumiem, kas tiek uzdots, vēršoties pie SIA “LiiR” ir saistīts ar tīrīšanas līdzekļu ietekmi uz vidi un cilvēku veselību. Mūsu klienti novērtē tīrīšanas kvalitāti sevišķi tad, ja varam nodrošināt ne tikai tīru, bet arī dabisku, ekoloģiski nekaitīgu vidi un ir gatavi par to pat papildus piemaksāt,” norāda uzkopšanas un apsaimniekošanas uzņēmuma SIA “LiiR” valdes priekšsēdētājs Oskars Kopcis.

Visā pasaulē un pēdējos gados arī Latvijā sabiedrība kļūst arvien atbildīgāka attiecībā pret apkārtējo vidi, līdz ar to arī uzņēmumiem, ja tie vēlas saglabāt savu labo slavu un auditorijas atzinību, jāseko līdzi aktualitātēm – jāspēj darboties maksimāli efektīvi un vienlaikus nekaitējot videi. “Šobrīd klientiem ir svarīgi ne tikai tas, vai telpas ir tīras, bet arī process – kā līdz tīrībai nonākam, tādēļ arī daudz vairāk uzmanības veltam jaunāko tehnoloģiju, tīrīšanas līdzekļu un materiālu apgūšanai un izmantošanai, lai nodrošinātu labāko kvalitāti,” turpina O. Kopcis. Tāpat laika gaitā pieaudzis to cilvēku skaits, kas ir sevišķi jūtīgi pret dažādām ķīmiskām vielām, kuri sirgst ar dažādām alerģijām, tādēļ uzņēmumu vadītāji, kas vēlas nodrošināt saviem darbiniekiem labus darba apstākļus sevišķi piedomā pie uzkopšanas servisa izvēles.

Lai arī ekonomiskās situācijas dēļ vairums uzņēmumi Latvijā cenšas ekonomēt, SIA “LiiR” klientu skaita samazināšanos nejūt. Uzņēmumiem pašiem uzturēt apkopēju šobrīd kļūs finansiāli arvien grūtāk, tādēļ arvien vairāk firmu vēršas pie uzkopšanas servisa, jo tas ir izdevīgāk un garantē paveikto darbu kvalitāti. “Pienācīgi darba apstākļi un tīrība ir primārās nepieciešamības, kas jānodrošina ikvienā uzņēmumā, lai tas spētu darboties un sasniegt savus mērķus. To saprot ikviens un meklē variantus, kā to nodrošināt ekonomiskāk,” skaidro O. Kopcis.

* Šī ir apmaksāta informācija  


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: