reklama@mix.lv

Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Klajā nācis izdevuma “Nodokļi un Komercija” pirmais numurs
Publicēts 5. martā, 2010.
Šodien interesentiem pieejams kļuvis elektroniskā izdevuma “Nodokļi un Komercija” pirmais numurs, kurā apkopota visa aktuālākā informācija par nodokļu politiku – nodokļu piemērošanu, aprēķināšanu, izmaiņām – grāmatvedības un komercdarbības tiesiskajiem jautājumiem.

Šobrīd, kad likumdošana nodokļu jomā nepārtraukti mainās un uzņēmumiem ir ļoti rūpīgi jāseko līdzi notiekošajam, lai būtu spējīgi kaut nedaudz plānot savu biznesu, uzņēmējiem vairāk nekā jebkad nepieciešams regulārs un profesionāls konsultants šajos jautājumos. “Nodokļi un Komercija” ir izdevums, kurā grāmatvežiem, uzņēmumu vadītajiem vai finanšu direktoriem iespējams atrast visu sev nepieciešamo informāciju, sekot līdzi izmaiņām nodokļu apmaksu termiņos un citām aktualitātēm.

“Lai veiksmīgi realizētu uzņēmējdarbību, izmantotu visas iespējas un nepārmaksātu, uzņēmumiem ir ļoti būtiski sekot līdzi visām aktualitātēm finanšu un likumdošanas jomā par nodokļu politiku. Nereti uzņēmumu speciālistiem – grāmatvežiem un finanšu direktoriem – rodas sarežģījumi arvien jauno noteikumu piemērošanā un iedzīvināšanā savā uzņēmumā, tādēļ ar jaunā izdevuma palīdzību centīsimies ne vien sniegt aktuālo informāciju, bet arī diskutēsim un uzklausīsim jomas ekspertus, kas jaunos noteikumus var izskaidrot,” norāda “Nodokļi un Komercija” redaktore Jadviga Neilande.

Pirmajā izdevumā interesenti var iepazīties ar jaunumiem darba devēju dāvanu un ziedojumu regulējumiem, deklarāciju iesniegšanu un citiem aktuāliem jautājumiem. Tāpat pieejama informācija par PVN optimizāciju, pašnodarbinātā nodokļu politiku, jurista padoms par dividenžu maksājumiem, kā arī citas aktualitātes par darba attiecībām, sociālo apdrošināšanu un grāmatvedību.

“Nodokļi un Komercija” veidots kā elektronisks izdevums, lai padarītu to maksimāli pieejamu un ērti lietojamu. Ar pirmo izdevumu ikvienam interesentam ir iespēja iepazīties bez maksas atsūtot pieteikumu uz nodokli@nk.lv, lai rastu pilnīgāku priekšstatu par izdevuma saturu. “Nodokļi un Komercija” tiks izdots regulāri – katru mēnesi, savukārt, katru nedēļu lasītāji varēs iepazīties ar izdevuma pielikumu “Gudri!”, kurā nepārtraukti būs iespēja sekot līdzi izmaiņām likumdošanā un uzklausīt ekspertu viedokļus.

Paralēli elektroniskajam izdevumam tiek atvērts arī informatīvais tālrunis, kur izdevuma abonentiem nozares eksperti atbildēs uz visiem interesentu jautājumiem un sniegs konsultācijas nodokļu piemērošanas un apmaksas jautājumos. Tādējādi iespējams nodrošināt uzņēmējiem un nozares speciālistiem pilnvērtīgas konsultācijas viņiem aktuālos jautājumos.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: