reklama@mix.lv

Arhīvs
Marts, 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Iznācis izdevuma “Nodokļi un Komercija” maija numurs
Publicēts 5. maijā, 2010.
Trešajā izdevuma “Nodokļi un Komercija” numurā lasiet: kādus ienākumus apliek ar algas nodokli, kādas ir uzņēmuma iespējas ietaupīt naudu un kā stimulēt darba ražīgumu.

Iznācis jau trešais izdevuma “Nodokļi un Komercija” numurs, kurā lasāma intervija ar Saeimas Budžeta un Finanšu (Nodokļu) komisijas priekšsēdētaju Gunti Bērziņu, iespējams iepazīties ar jaunumiem Komerclikumā, kā arī vairāk uzzināt par PVN aprēķināšanu, sniedzot pakalpojumus ES un lasīt uzņēmēju pieredzi biznesa uzsākšanā un nodokļu piemērošanā.

Atšķirībā no iepriekšējiem numuriem, šoreiz žurnālā iekļautas jaunas sadaļas – viedoklis, kā arī nodokļu izmaiņu jaunumi, kas līdz šim paradījās tikai pielikumā “Gudri!”. Izmaiņas veiktas, pamatojoties uz lasīāju pieprasījumu pēc praktiskas informācijas, kā arī atsaucoties uz straujajām likumdošanas izmaiņām un aktualitātēm. Jaunajā numurā lasiet:

1.Kad grāmatvedim jāziņo par noziedzīgiem finanšu darījumiem uzņēmumā;
2.Kā atšķirt saimnieciskos izdevumus no nesaimnieciskiem;
3.Vasaras izbraukumu tirdzniecība pilsētu ielās  un svētkos;
4.VID audita lēmuma pārsūdzēšana;
5.Pamatlīdzekļu nolietojuma aprēķināšana namīpašniekiem.
6.Bezdarbnieka pabalsta aprēķināšana u.c.

Izdevuma pirmos numurus jau apskatījuši vairāk nekā 5000 interesentu, kas apliecina ka izdevumā publicēta informācija ir gan izmantojama ikdienas darbā, gan interesanta un noderīga gan grāmatvedības un finanšu vadības speciālistiem, gan arī komersantiem un tiem, kas tikai plāno uzņēmējdarbības uzsākšanu. “Esam saņēmuši daudz pozitīvu atsauksmju, kā arī ieteikumus par satura piemērošanu dažādu auditoriju vajadzībām, tādēļ aktīvi darbojamies, lai padarītu izdevumu vel praktiskāku, piemēriem un uzņēmēju pieredzēm bagātāku, vienlaikus nodrošinot visu aktuālo informāciju par nodokļu politikas izmaiņam un tās saistību ar reālo dzīvi,” skaidro “Nodokļi un Komercija” redaktore Jadviga Neilande.

Izdevuma “Nodokļi un Komercija” otrais un trešais numurs, atšķirībā no pirmā bezmaksas iepazīšanās numura, internetā ir pieejams tikai daļēji. Ar paraugu varat iepazīties šeit – http://issuu.com/nodokli . Lai lasītu visu žurnālu un tā iknedēļas pielikumus “Gudri!”, varat kļūt par izdevuma abonementu, sazinoties ar izdevējiem – abon@nk.lv


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: